Saturday, 13 March 2010

MAYAT Albert Einstein tunggu otak die sampai 4 dekat, sukarnya jadi genius?



Albert Einstein manusia genius yang dikagumi bukan sahaja kepintaran dan kehebatan ilmu fiziknya, bila dia mati seorang doktor yang bernama Dr. Thomas Stoltz Harvey  menyimpan dan mengawet otaknya. Dalam masa empat dekad, otak saintis tersohor dunia itu dipotong kepada 200 keping oleh beliau untuk diberi kepada para pengkaji membuat kajian Pada tahun 1998, Harvey  telah pun memulangkan semula otak berkenaan kepada ahli patologi Princeton sebelum beliau meninggal dunia. kisah ni aku terbaca diruangan di berita kosmo,

 







 Detective Conan; aku pun tak tahu nak label ape kebende la doktor tu, cerdik ke bodoh, sampai otak orang mati pun die nak kaji.peram sampai 40 tahun pulak tu,tu lah kebijaksanaan manusia barat,

1 comment:

  1. tu terlebih pandai..sesia punye keje.

    **********************************************

    hidup kita memang busy..busy itu sebahagian dari hidup..sesekali nak gak relase tensen..keje je kan..

    sendiri paham sudaa

    ReplyDelete